آموزش بلاک کردن یک کاربر در فیسبوک

فیسبوک امروزه به عنوان محبوب ترین شبکه اجتماعی به حساب می آید که میلیونها کاربر روزانه در آن فعالیت می کنند. ازدحام جمعیت بالای فیسبوک در کنار کاربردهای فراوان خود گاهی میتواند دردسر ساز نیز باشد.

هزاران کاربر با پروفایل جعلی، افراد مزاحم و… در این شبکه اجتماعی محبوب فعالیت می کنند که ارتباط شما با آنها می تواند مشکل ساز باشد. خوشبختانه شما می توانید ارتباط افراد مزاحم و دردسر ساز را با خود مسدود کنید، و یا به عبارتی آنها را بلاک کنید.

بلاک کردن یک کاربر چه مزایایی دارد؟
وقتی شما یک شخص و یا حساب را بلاک می کنید، این نتایج را خواهد داشت:
۱. افراد بلاک شده دیگر توانایی مشاهده پست ها و یا شناسه شما را ندارند.
۲. این افراد دیگر نمی توانند با جستجو به پروفایل شما دسترسی داشته باشند.
۳. دیگر نمی توانند از طریق مسنجر فیسبوک برای شما پیغام ارسال نمایند. 
۴. دیگر نمی توانند شما را به عنوان یک دوست به لیست خود اضافه نمایند.
۵. آنها دیگر نمی توانند به اطلاعات شما سرک بکشند و یا شما را تگ و یا دعوت کنند و هیچ گونه تعاملی با شما نخواهند داشت.
۶. با اینکار شما بطور خودکار آنها را از لیست دوستان خود خارج و آنفالو می کنید.
اگر موارد بالا چیزی هست که به دنبالش هستید آموزش زیر می تواند برای شما کاربردی باشد.
 
نحوه بلاک کردن یک شخص در فیسبوک
برای انسداد ارتباط با یک شخص در فیسبوک از طریق نسخه تحت وب، کافی ست به پروفایل شخصی فرد موردنظر مراجعه کرده و بر دکمه سه نقطه موجود در کنار دکمه فالو کلیک کنید.
حال بر روی گزینه Block کلیک کنید.
اکنون با کلیک بر دکمه Confirm عملیات بلاک سازی را تایید کنید.
شما همچنین می توانید افراد را از طریق کلیک بر آیکون پدلاک به شکل قفل بلاک کنید. برای اینکار پس از کلیک بر آیکون موردنظر به گزینه ?How Do I Stop Someone Bothering Me مراجعه نمایید.
اکنون در نوار موجود در این پنل نام و یا آدرس ایمیل شخص مورد نظر را وارد نمایید. برای بلاک یک شخص با استفاده از نسخه موبایلی فیسبوک، به پروفایل شخص موردنظر مراجعه کرده و گزینه More و یا بیشتر را لمس کنید. حال در دو مرحله آتی گزینه Block را دوباره انتخاب نمایید.
شما همچنین می توانید این عمل را از طریق بخش تنظیمات در قسمت حریم شخصی و یا Privacy Shortcuts انجام دهید.
همانند طریقه تحت وب، به گزینه ?How Do I Stop Someone Bothering Me مراجعه کرده و نام و یا آدرس ایمیل شخص موردنظر خود را وارد نموده و گزینه Blockk را انتخاب کنید.
چگونه یک شخص را از حالت بلاک خارج نماییم؟

برای خارج نمودن یک شخص از فهرست مخاطبین بلاک شده، طبق دستورالعمل فوق به بخش حریم شخصی در نسخه تحت وب مراجعه کنید.

سپس در پنل ?How Do I Stop Someone Bothering Me وارد بخش All Blocked Users و یا همان تمامی مخاطبین بلاک شده بشوید.

برای انجام این عمل در نسخه موبایلی درون تنظیمات Privacy Shortcuts گزینه Blocked Users را لمس کنید. اکنون فهرستی از مخاطبین بلاک شده از سوی خودتان را می بینید. اکنون بر روی دکمه unblock در مقابل کاربر موردنظر خود کلیک کنید.
و در نهایت با انتخاب گزینه Confirm این عمل را تایید نمایید.
اکنون کاربر انتخاب شده از حالت بلاک خارج میشود؛ برای ارتباط مجدد با آن نیاز است تا به صورت مجدد او را به فهرست دوستان خود اضافه کنید. امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
221

اسماعیلی هستم مدیر عصر فنون. فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات (IT)